Dit zeggen klanten over Zuiver C

Vakwerk, passie en gedrevenheid

“Andrea en haar team leveren vakwerk. Met passie en gedrevenheid. Zuiver C heeft ons geholpen een nieuwe digitale vorm (online magazine) te ontwikkelen. Ze hebben daarbij ook zelf uren geïnvesteerd om het product er op en top uit te laten zien. Andrea houdt de vaart er in, brengt inspiratie, luistert goed naar ‘de klant’ en stelt ook alternatieven voor waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Samenwerken met Zuiver C is een absolute aanrader!”

Aart van Haarlem

P&O adviseur, Waterschap Aa en Maas

Voortvarend, fris en een genot om mee te werken

“We zijn meer dan tevreden en enthousiast over het eindresultaat en over de weg die is bewandeld. Andrea is een energieke, gemotiveerde, enthousiaste vrouw die haar vak verstaat. Ze is in staat het hele proces op voorhand duidelijk te schetsen. Ze weet in korte tijd zichzelf de inhoud waar het namens de organisatie om gaat eigen te maken en zeer treffend te vertalen naar in ons geval een corporate brochure en sneltekenfilm.
Andrea is strak in de regie en gaat voortvarend te werk. Ze is erg kritisch naar haar ingehuurde specialisten en staat meer dan open voor feedback. Het was een genot om met haar te werken.”
Lees hier de volledige aanbeveling.

Tineke Jansen

Voorzitter College van Bestuur, Filios Scholengroep

Verbinding maken en meebewegen

“Andrea heeft bij SOVAK twee keer een interim periode gewerkt als communicatieadviseur. Dat voelde vanaf dag één goed. Zij voegt zich gemakkelijk in een bestaand team in, pakt feilloos de kern en gaat snel aan de slag. Met gevoel voor mensen en gevoel voor taal. Moeiteloos bespeelt zij het hele communicatiespectrum: van een verrassend advies, werkbaar plan tot een aansprekend item op Facebook of blog. Andrea zet met haar prettige persoonlijkheid en energieke uitstraling jou en je organisatie beslist in beweging. Kortom: met Andrea haal je een veelzijdige communicatiekanjer in huis!”

Margaret Bruk

Communicatieadviseur, SOVAK

Puur, energiek en keihard werken

“Puur, energiek en keihard werken. Dat is wat Andrea van Zuiver C heeft betekend voor de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg. Andrea is altijd bereikbaar en kan snel schakelen. Ook is ze erg betrokken geweest bij het project en heeft ze feeling met de gehandicaptenzorg.
Wat ik daarnaast erg kan waarderen is dat ze via LinkedIn en haar contacten binnen de zorg ons project nog meer bekendheid heeft gegeven.”

Michiel Hietkamp

Adviseur en projectleider, Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg

“Een samenwerking waar ik blij van word”

“Soms kom je mensen tegen, waar je blij van wordt! Andrea is zo’n persoon. Ik zat met een uitdaging om onze organisatie bekendheid te geven binnen een bepaalde gemeente van ons werkgebied. Andrea heeft voor ons een mooie, frisse brochure gemaakt. Aan de hand van deze brochure zijn er ook mooie advertorials en posters gemaakt. Omdat Andrea bekend is binnen de ouderenzorg-wereld heeft ze aan een half woord genoeg en weet goed in kaart te brengen welke boodschap wij over willen brengen. Ze is super enthousiast, vrolijk en verstaat haar vak. Daarnaast kan ze snel schakelen en houdt ze de tijdlijnen goed in beeld. Ze staat open voor aanpassingen en verbeterpunten, zodat er prachtig eindresultaat ligt. Kortom: een samenwerking waar ik heel bij van word en wat mij betreft voor herhaling vatbaar!”

Debbie van Eeuwijk

Communicatieadviseur, Waardeburgh

Kwaliteit en klantgerichtheid

“Als directeur van een basisschool kom je regelmatig gedreven en enthousiaste mensen tegen die een dienst aanbieden. Wat Andrea Hodzelmans van Zuiver C echter vanaf het allereerste moment dat ik haar leerde kennen deed, was van ongekende kwaliteit en klantgerichtheid. Meedenken in en begrip hebben voor de enigszins beperkte mogelijkheden van het onderwijs werd door heldere gedachten omgezet in kansen die we samen hebben benut! We zijn trots op het resultaat van onze samenwerking. Dank je wel Andrea!”

Huub Hamers

Directeur , Nicolaasschool

Haarfijn aanvoelen wat je bedoelt

“Andrea: duizendpoot, veelzijdig en energiek. Ze voelt haarfijn aan wat je bedoelt. We hebben ons eerste gesprek hier in de winkel in de tuin gevoerd; het was een heerlijke zomerochtend. Ik heb verteld wat ik wil en waar ik naar op zoek ben. Andrea heeft heel goed geluisterd en voelde dat perfect aan. Ze helpt mij bij mijn nieuwsbrieven. Ik maak een voorzetje met nog enkele steekwoorden of suggesties van wat ik bedoel. Andrea kijkt mee en scherpt aan waardoor de uiteindelijke boodschap op zijn best overkomt. Zo hebben we steeds opnieuw een sprankelende nieuwsbrief. En het werkt! Ik krijg op mijn beurt weer leuke reacties terug van mijn klanten.”

Ninke Peijs

Eigenaar, NINKE fashion & style

“Ik kreeg precies wat ik wilde”

“Andrea heeft de webteksten voor de nieuwe website van SOVAK geschreven. Ik kreeg precies de teksten die ik wilde: helder, begrijpelijk, aansprekend en warm. Andrea heeft aan een paar woorden genoeg om met een goed resultaat te komen. Heerlijk werken! Niets is haar te veel. Ze denkt mee, ook in de uurtjes na werktijd. Buiten dat Andrea een kei in haar werk is, is het ook een heel fijn en vriendelijk persoon om mee te werken. Ze krijgt zeker vervolgopdrachten van mij! ”

Ester Vromans

Communicatieadviseur, SOVAK

Aan een half woord voldoende

“Andrea is een vakkundige communicatieadviseur gebleken toen ik haar vroeg om een informatieve folder voor ons te vervaardigen. Het ontwikkelen van goede ideeën, creatieve oplossingen en een pragmatische aanpak zijn hierbij vaardigheden, die indruk op mij hebben gemaakt. Haar kennis van de zorgmarkt was daarbij voor mij een pré, want daardoor had zij vaak aan een half woord voldoende. Maar ik ben ervan overtuigd dat zij ook in andere markten haar dienstverlening op een goede manier kan toepassen. Dat komt, omdat zij goed luistert, doorvraagt en dan met een passend voorstel komt. Daarnaast houdt zij zich aan haar afspraken en is zij door haar aangename contactuele vaardigheden een hele plezierige persoon om mee te werken.”

Rob Oosterbaan

Hoofd zorgmarketing & communicatie, Swinhove Groep

Elke klant op maat bedienen

“Andrea is een gedreven, energieke, vrolijke professional met geweldige voelsprieten. In korte tijd weet ze tot de kern van een vraagstuk te komen. Vervolgens wordt dit helder vertaald naar een plan van aanpak. Hierbij weet ze iedereen te betrekken en te enthousiasmeren. Niet alleen haar klanten worden ontzorgd; ook de partners waarmee ze samenwerkt worden voor een klus prima gebriefd en in stelling gebracht wat leidt tot de best mogelijke resultaten.
Blij om deel uit te mogen maken van de selecte zwerm ZZP-ers waarmee Andrea haar klanten per vraagstuk efficiënt op maat kan bedienen!”

Bart van Hattem

Fotograaf, Bart van Hattem fotografie

Duidelijke afspraken, korte lijntjes

“Andrea bezit een kwaliteit die je niet vaak tegenkomt. Ze kan namelijk in ijzingwekkend snel tempo het juiste team om zich heen te verzamelen voor ieder type opdracht(gever). Zo ben ik ook met Andrea in contact gekomen en heb ik inmiddels diverse klussen samen met haar mogen uitvoeren. Andrea verstaat haar vak, heeft hart voor haar klanten én is fijn in de omgang. Duidelijke afspraken, korte lijntjes en informeel contact: wat mij betreft gaat onze samenwerking nog lang zo door.”

Jeroen Schalk

Tekstschrijver

Een feest om mee te werken

“Energiek, enthousiast en een duizendpoot, dat is Andrea! Zowel op operationeel vlak wat betreft communicatie, maar ook strategisch en met visie, een vakvrouw. Niks is haar te veel. Creatief, veelzijdig en altijd denken in mogelijkheden en oplossingen. Een feest om met haar te mogen werken!”

Jeanny Beerens

Afdelingsmanager, Rode Kruis Tilburg

“De investering dubbel en dwars waard”

“Marisca van Zuiver C heeft ons op een geweldige manier communicatief ondersteund in het opleveren van www.toolkitmentorindezorg.nl. Hét slotakkoord van een regionaal project tussen een aantal ouderenzorgorganisaties, waarin we mentoren succesvol inzetten ter ondersteuning van nieuwe zorgprofessionals. Marisca is zeer prettig in de omgang door haar humor, doortastendheid en duidelijkheid. Ze voelt feilloos aan wat we bedoelen en komt, met haar team, razendsnel met een vertaling in beeld en vorm. Tel daar nog helderheid over de planning én ontvankelijkheid voor andere meningen bij op en je hebt: een zeer mooie samenwerking, een blij team en een samenwerkingspartner die de bedrijfsnaam eer aan doet!

In de offertefase schrokken we even van het aanbod en bijbehorende investering. Maar we moeten toegeven: Zuiver C heeft het complete plaatje geboden, was zeer ontvankelijk voor wat mogelijk was binnen ons budget én is het dubbel en dwars waard gebleken. Deze samenwerking wordt vast vervolgd!”

Monique Cooijman

Zelfstandig projectleider, namens Laverhof, Van Neynsel en St. Jozefoord

Kwaliteit met een glimlach

“Zo prettig om samen te werken met Andrea (en haar bureau). Ze denkt in oplossingen, komt met goede ideeën en neemt ons echt werk uit handen. Vooral haar flexibiliteit en creativiteit hebben we in het project Anders Organiseren enorm gewaardeerd. Daarnaast komt ze haar afspraken altijd na en zorgt ze ook nog eens voor een goede sfeer (denk: een aardig woord of een reep chocolade). Kortom: kwaliteit met een glimlach.“

Merel Kanters, Marijne Tesser en Anne-Marie Klomp

Projectleiders en communicatieadviseurs, PO-Raad

“Andrea fikst het gewoon”

“Wat Andrea voor elkaar krijgt, grenst aan het onmogelijke. Ze is niet alleen een kei van een communicatieadviseur, ze kan ook nog eens supergoed luisteren, razendsnel handelen en een mega-project in goede banen leiden. Daarbij zijn haar kwaliteitscriteria hoog en neemt ze de opdrachtgever veel uit handen. Ze weet de juiste mensen om zich heen te verzamelen, is creatief en ze fikst het gewoon. Voor de PO-Raad heeft ze een groot deel van de content van www.slimmerlerenmetict.nl verzorgd en op dit moment werken we samen rondom een ICT-special van het ledenmagazine van de PO-Raad. Werk je in het onderwijs en zoek je een communicatiekanjer, bel haar dan snel!”

Suzanne Unck

Adviseur en manager, (onderwijs)innovatie

Inspirerend, energiek en verrassend

“Ik heb Andrea ooit leren kennen als een leergierige deelnemer aan een Masterclass Social media die ik gaf. Zij is erin geslaagd om al binnen enkele jaren met keihard werken als succesvol ondernemer haar communicatiebureau Zuiver C te laten groeien en bloeien. Ze deelt en geeft graag aan mensen uit betrokkenheid en interesse en weet dat dit zichzelf weer terugverdient op allerlei manieren. Haar energie, passie en betrokkenheid en vakkennis op het gebied van ondernemerschap en verbindende communicatie werkt op mij telkens weer inspirerend en aanstekelijk. Je laat als merk kansen liggen, wanneer je Andrea niet aan jouw team toevoegt. Praat met Andrea en laat je verrassen!”

Marcel van Kanten

Marketingstrateeg, Kyoda

Ontzorgen met wat extra’s

“Andrea van Zuiver C heeft voor ons al diverse opdrachten naar grote tevredenheid uitgevoerd. Steeds verbaast ze ons weer door nét even iets anders neer te zetten waarbij ze voldoende aandacht heeft voor onze wensen. Ze is een kei in time management, dat werkt voor ons enorm rustgevend. Ze ontzorgt ons (met net dat beetje extra), is een spin in het web en voert alles tot in perfectie uit. Haar adviezen zijn eerlijk, kritisch, helder en snel!”

Nathalie van Alebeek

Managementassistent, AB Lekdetectie

In staat om de juiste snaar te raken

“Andrea is een gedreven professional, die nog écht weet wat service betekent. Dat gecombineerd met haar instelling om te denken in mogelijkheden en oplossingen, maakt het een ware verademing om met haar te werken. Doordat zij zich gemakkelijk verplaatst in een ander kan ze beter het perspectief van  een klant begrijpen, en is zij heel goed in staat om de juiste snaar te raken. Voor onze winkel heeft zij een nieuwe huisstijl ontwikkeld, waardoor onze producten en passie veel beter onder de aandacht komen van de consument. Wij zijn haar hier enorm dankbaar voor!”

Yvette Krijnen

Eigenaar, Kaas en Wijn Drunen

Zeker weten dat het goed komt

“Als je Andrea inschakelt weet je ‘dat komt goed’. Andrea levert kwaliteit ruim binnen de deadline. Ze werkt vol energie en positiviteit en dat zie je terug in de interviews die ze voor mij verzorgde met bestuurders en beïnvloeders voor InVorm, het relatiemagazine van Transvorm. Stuk voor stuk inhoudelijk sterk en prettig leesbaar, welke vorm of lengte het artikel ook heeft. Andrea stelt mensen op hun gemak met haar manier van zijn: een unieke combinatie van rust en enthousiasme. Haar tussentijdse updates over het vorderen van de opdracht geven mij extra het gevoel ontzorgd te zijn. Op Andrea kun je bouwen!”

Simone van Halen

Communicatieadviseur, Transvorm

Creatief met scherp strategisch inzicht

“Andrea is mij aanvankelijk opgevallen door de geweldige taarten die ze bakt (zij was communicatie-adviseur bij Van Neynsel alwaar ik in de Raad van Toezicht zat). In 2015 heeft ze een prachtige communicatie-opdracht voor mijn toenmalige organisatie De Hart&Vaatgroep gedaan en ik moet zeggen: er is absoluut gelijkenis tussen haar taarten en haar communicatiewerk: de beste ingrediënten, een meer dan verrassende presentatie, een product dat naar meer smaakt. Andrea is een heuse professional en een erg fijn mens om mee te werken. De combi van creativiteit en scherp strategisch inzicht is goud waard. Ik heb haar inmiddels alweer voor een nieuwe opdracht ingehuurd!”

Margo Weerts

Adviseur, Verbinden & Vernieuwen

Vanuit passie het verschil maken

“Andrea begrijpt buitengewoon goed hoe communicatie werkt. Dat maakte het altijd bijzonder prettig samenwerken. Niet alleen heeft ze oog voor het geheel, ook de details ontgaan haar geen moment. Ze voorziet in heldere instructies en maakt zich nieuwe dingen (zoals de agile-scrummethode) razendsnel eigen. Andrea werkt vanuit passie en overtuiging en weet op die manier werkelijk het verschil te maken.”

Guido Castagna

Contentstrateeg, Oxfam Novib

Een vakvrouw op wie je kunt rekenen

“Andrea is een kundige, punctuele dame! Ze luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever en handelt daarnaar. Andrea heeft voor onze school een informatiefilmpje en flyer gemaakt. Ze heeft de volledige coördinatie op zich genomen. We zijn ontzettend blij met het mooie filmpje en flyer. Andrea heeft alles zeer goed afgestemd en in hoog tempo kunnen regelen. Andrea is een vakvrouw op wie je kan rekenen!”

Margje Bielars

Directeur, Basisschool De Masten

Professioneel en vrolijk

“Andrea is een enorm gedreven communicatieadviseur. Met oog voor detail, maar ook voor de grote lijn. Samenwerken met haar is altijd fijn: ze is enthousiast, bevestigend, pro-actief, secuur en een vrolijke noot! Maar naast die vrolijkheid is er altijd haar professionaliteit die de boventoon voert. Samenwerken met Andrea is een genoegen!”

Heleen Verhoeven

Grafisch ontwerper, Heleen Verhoeven Ontwerpt

Verbindend met een flinke dosis vakkennis

“Ik heb Andrea leren kennen als een gedreven, creatieve en professionele communicatieadviseur. Door haar grote enthousiasme brengt ze de juiste mensen samen, weet feilloos te verwoorden wat ze voor ogen heeft en weet een gemotiveerd team samen te stellen. Mix dat met een flinke dosis vakkennis en er ontstaat een stevige basis voor succes. Als teamplayer zal Andrea altijd in contact zijn met zowel opdrachtgever als het uitvoerende team en daar, op een prettige manier, een verbindende rol spelen.”

Lotje de Brouwer

Communicatieconsultant, CCI IT Groep

Wij zijn Zuiver C!

Zuiver C ontzorgt onderwijs- en zorginstellingen bij projecten. Wij communiceren en organiseren van A tot Z. Dat geeft rust!

Privacybeleid

Zo bereikt u ons

Taalstraat 40C
5261 BE Vught

info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84

Secured By miniOrange