Maak kennis met Zuiver C

Mensen inspireren, verbinden en in beweging brengen. Dat is onze passie! Communicatie is daar een mooi middel voor. We zijn altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en het verhaal van mensen en organisaties. Waar worden jullie warm van en waar staat jullie organisatie voor? En hoe kunnen we dat verhaal delen, met de juiste woorden en beelden? Daar denken we graag in mee.

Zuiver C is opgericht door Andrea Hodzelmans. Zij werkt samen met een vast kernteam en een flexibele schil van enthousiaste ZZP’ers en partners, die op basis van hun expertise, de vraag van de klant en ‘de klik’ ingeschakeld worden. Zo zijn we in staat te ondersteunen bij allerlei communicatievraagstukken.

Dit is onze meerwaarde

Zuiver C heeft jarenlange ervaring met communicatieadvies, tekstschrijven en ontwerp. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. We ontzorgen jullie van A tot Z en coördineren projecten, zowel groot als klein. Daarbij zorgen we voor één aanspreekpunt, dat is wel zo duidelijk. Zo kunnen jullie je bezig houden met waar jullie goed in zijn. Dat geeft rust!

Specialist in onderwijs en non-profit

Er zijn maar weinig communicatiebureaus die zich echt richten op het (basis)onderwijs. Zuiver C heeft daar bewust voor gekozen. Omdat we blij worden van werken voor en met mensen! En dat merken jullie in onze betrokkenheid. Zoals klanten zeggen: “samenwerken met Zuiver C is weten dat het goed komt“.

Verrassen, inspireren en ontzorgen

We durven te garanderen dat we jullie verrassen. Niet alleen door kwaliteit, maar ook doordat we écht meedenken en met creatieve ideeën komen. We doen dus meer dan alleen communicatieadvies geven of teksten schrijven. Bovendien enthousiasmeren we de mensen met wie we werken en delen we kennis. Zo komt jullie organisatie in beweging.

De teamleden en partners van Zuiver C

Andrea Hodzelmans

Andrea Hodzelmans

Communicatieadviseur & eigenaar

Enthousiast en betrokken. Met oog voor mensen en resultaat. Andrea heeft jarenlange ervaring als communicatieadviseur, schrijft begrijpelijke teksten en heeft voelsprieten voor dat wat niet uitgesproken wordt. Andrea is de drijvende kracht achter Zuiver C, een verbinder én ondernemer met ambitie.

Heleen Verhoeven

Heleen Verhoeven

Grafisch ontwerper & illustrator

Heleen is een no nonsens senior grafisch- en webontwerper. Ze heeft oor voor de opdrachtgever en oog voor wat werkt voor de opdrachtgever en zijn doelgroep. Ze brengt ideeën op creatieve wijze tot leven en kent de non-profit sector goed.
Daarnaast is ze ook illustratief sterk.

Servia van den Brand

Servia van den Brand

Communicatiemedewerker

Organiseren, communiceren en verbinden. Deze woorden beschrijven Servia ten voeten uit! Als communicatiemedewerker ondersteunt ze bij allerhande projecten, zowel voor als achter de schermen. Of het nu gaat om het regelen van een video of de puntjes op de i van een magazine: Servia pakt het op.

Marisca Boer

Marisca Boer

Communicatieadviseur

Accuraat, analytisch en projectmatig sterk: dat is Marisca. Als adviseur houdt zij zich graag bezig met complexe communicatievraagstukken. Ze heeft veel ervaring in de zorgsector en met alle aspecten van het communicatievak: van strategie, advies tot middelen die impact maken.

Cristel Bekkers

Cristel Bekkers

Tekstschrijver

Cristel schrijft zoals je het graag gezegd zou hebben. Elk woord is raak, elke zin aantrekkelijk. Ook voor creatieve teksten kun je bij haar aankloppen. Graag zelfs! Cristel wordt blij als ze mag werken aan een prikkelende pay-off, een sfeervolle songtekst of een hilarische haiku. Ze is een goede match met Meike met wie ze De Schrijfstudio runt.

Meike Klaassens

Meike Klaassens

Tekstschrijver

De meest complexe onderwerpen zet Meike helder en aansprekend op papier. In een tekst die lekker leest. Met haar communicatiebril kijkt Meike trouwens verder dan die tekst lang is. Een goed verhaal staat nooit op zichzelf. Samen met Cristel runt ze De Schrijfstudio. Ze zetten hun expertise regelmatig in voor Zuiver C.

Ineke Smits

Ineke Smits

Office Support

Ineke van ToeDoe is de (onmisbare) virtuele rechterhand van Zuiver C. Met haar jarenlange ervaring en flexibele, klantgerichte houding ondersteunt ze bij allerlei administratieve, secretariële en communicatieve werkzaamheden. Zij zorgt ervoor dat de back-office van Zuiver C draait als een zonnetje.

Christiane Wils

Christiane Wils

Communicatieadviseur

Communicatie is haar vak, verbinden haar passie en klantgerichtheid haar kracht. Christiane adviseert klanten over merkstrategie en klantbeleving en positioneringsvraagstukken. Maar ook operationele opdrachten pakt ze graag aan. Haar juridische opleiding geeft haar analytisch inzicht een extra boost.

Marleen Ceelen

Marleen Ceelen

Communicatieadviseur en tekstschrijver

Marleen is een creatieve en ervaren communicatieadviseur en tekstschrijver. Haar werkwijze is open en eerlijk. Ze luistert, ontdekt en helpt organisaties in beeld te brengen wat ze willen vertellen en aan wie. Met als resultaat een doeltreffende communicatieaanpak of een goede tekst, geschreven in de ‘taal’ van de doelgroep.

Damian van Essen

Damian van Essen

Videograaf

Creativiteit, flexibiliteit en meedenken met de klant. Dat zijn de aspecten die passen bij Damian. Als vaste videograaf van Zuiver C kan hij ieder bewegend beeld produceren. Van bedrijfsvideo tot animatie. En van aftermovie tot lucht opnames. Op naar een mooie visualisatie voor jouw organisatie!

Bart van Hattem

Bart van Hattem

Fotograaf

Wat als mensen bij het zien van een foto direct snappen wat er gebeurt of wat je wilt vertellen? Dat maakt een boodschap krachtiger. Van redactionele (journalistieke) fotografie tot volledig geregisseerde en uitgelichte bedrijfsfotografie; Bart heeft het in huis. Hij maakte trouwens ook alle prachtige headshots op deze pagina!

Jessica Vlastuin

Jessica Vlastuin

Tekstschrijver

Jessica is een tekstschrijver met hart voor het onderwijs. Ze beleeft plezier aan het voorwerk en het doorgronden van het verhaal van de opdrachtgever. Ze verdiept zich in het onderwerp, de doelgroep en de toon; het liefst dicht op de huid, helder en, waar gewenst, met een overdosis enthousiasme!

Hidde Dijkstra

Hidde Dijkstra

Grafisch ontwerper & conceptdenker

Hidde Dijkstra van Ontverpia ontwikkelt creatieve marketing concepten en vertaalt die naar effectieve communicatie. Een combinatie van grafische vormgeving met strategisch advies. Zo worden klanten beter zichtbaar en kunnen ze zich met trots onderscheiden.

Frank Peeters

Frank Peeters

Grafisch ontwerper & conceptdenker

Frank Peeters van Ontverpia is vormgever en merkenbouwer in hart en nieren en een kei in het snel visualiseren van grafische uitdagingen. Conceptueel denker, eigenwijs en met een ‘alles is mogelijk’ mentaliteit.

Myrthe Meurders

Myrthe Meurders

Procesleider, communicatieadviseur en trainer

Authentiek, duidelijk en met lef, helpt Myrthe bij het versterken van de competenties en bedrevenheid van professionals en de zichtbaarheid van organisaties. Dat doet ze door verbinding te leggen, in welke zin dan ook. Haar expertise ligt op het vlak van communiceren en samenwerken.

Marcel Coenen

Marcel Coenen

'Voor alles met je logo!'

Marcel drukt, print of plakt jouw logo of tekst op alles wat je wilt. Van glasbestickering tot bedrukte pennen, van opvallende borden bij scholen tot tasjes volledig in huisstijl. Marcel staat voor klantgerichtheid, de beste oplossing en het mooiste resultaat.

Ilse Verbeek

Ilse Verbeek

Marketingspecialist

Ilse is een creatieve marketing-communicatie specialist met passie voor online. Ze helpt bedrijven met hun strategie, positionering en cross-mediale projecten, met focus op content marketing en social media. Een duizendpoot met vlotte pen.

Jules Bohnen

Jules Bohnen

Content creator

 Jules is een creatieve ondernemer met een bijzondere interesse in het ontdekken en vrijmaken van creatief potentieel. Hij bedenkt en realiseert concepten en scenario’s en is producent van vele prijswinnende audio-visuals, die werkelijk van betekenis zijn en je hart raken.

Jana van de Ven

Jana van de Ven

Tekstschrijver en online marketeer

Jana schrijft en redigeert. Ze produceert (bedrijfs)journalistieke en commerciële teksten. Je kunt ook bij haar terecht voor content, SEO, social media en e-mailmarketing. Dankzij haar journalistieke achtergrond denkt Jana crossmediaal en doelgroepgericht. Ze is nieuwsgierig, stelt scherpe vragen en werkt nauwkeurig.

Saskia Klomps

Saskia Klomps

Onderwijsontwikkelaar

Saskia is een ervaren onderwijsontwikkelaar en -adviseur. Zij houdt zich bezig met conceptontwikkeling en realisatie van educatieve materialen. Daarnaast is zij bestuurder van Lot’s Foundation, de stichting die kinderen bewust wil maken van hun rechten door projecten op het gebied van media, educatie en wereldburgerschap.

Richt-Jildou Boersma

Allround communicatieprofessional

Richt-Jildou van RJB.onderwijs.communicatie. is met haar commerciële achtergrond en onderwijservaring eigenlijk niet in 1 vakje te vangen. Deze scherpe denker en verbinder spreekt de taal van het onderwijs en (marketing)communicatie. Met een vlotte pen, sterkte projectmanagement skills en hart voor onderwijs, ontwikkelt ze communicatie oplossingen die raken.

Ernst de Jong

Website ontwikkelaar

Ernst de Jong is onze vaste webdeveloper. Maatwerk WordPress websites zijn zijn specialiteit. Wat onze ontwerpers en adviseurs ook bedenken, Ernst puzzelt net zo lang tot hij het weet te bouwen. Hij schakelt razendsnel en spreekt – in tegenstelling tot veel IT’ers – gewoon de taal van de klant.

Wij zijn Zuiver C!

Zuiver C ontzorgt onderwijs- en zorginstellingen bij projecten. Wij communiceren en organiseren van A tot Z. Dat geeft rust!

Privacybeleid

Zo bereikt u ons

Taalstraat 40C
5261 BE Vught

info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84

Secured By miniOrange