Maak kennis met Zuiver C

Mensen inspireren, verbinden en in beweging brengen. Dat is onze passie! Communicatie is daar een mooi middel voor. We zijn altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en het verhaal van mensen en organisaties. Waar wordt u warm van en waar staat uw organisatie voor? En hoe kunnen we uw verhaal delen, met de juiste woorden en beelden? Daar denken we graag in mee.

Zuiver C is opgericht door Andrea Hodzelmans. Zij werkt samen met een flexibele schil van enthousiaste ZZP’ers, die op basis van hun expertise, de vraag van de klant en ‘de klik’ ingeschakeld worden. Zo zijn we in staat te ondersteunen bij allerlei communicatievraagstukken.

Dit is onze meerwaarde voor u

Zuiver C heeft jarenlange ervaring met communicatieadvies en tekstschrijven. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. We ontzorgen u van A tot Z. We coördineren uw projecten, zowel groot als klein. U heeft maar één aanspreekpunt, dat is wel zo duidelijk. Zo kunt u zich bezig houden met waar u goed in bent. Dat geeft rust!

Specialist in onderwijs en zorg

Er zijn maar weinig communicatiebureaus die zich echt richten op het (basis)onderwijs en de zorg. Zuiver C heeft daar bewust voor gekozen. Omdat we blij worden van werken voor en met mensen! En dat merkt u in onze betrokkenheid. Zoals klanten zeggen: “samenwerken met Zuiver C is weten dat het goed komt“.

Verrassen, inspireren en ontzorgen

We durven te garanderen dat we u verrassen. Niet alleen door kwaliteit, maar ook doordat we écht meedenken en met creatieve ideeën komen. We doen dus meer dan alleen communicatieadvies geven of teksten schrijven. Bovendien enthousiasmeren we de mensen met wie we werken en delen we kennis. Zo komt uw organisatie in beweging.

De partners van Zuiver C

Andrea Hodzelmans

Andrea Hodzelmans

Communicatiedviseur, tekstschrijver & eigenaar

Energiek, enthousiast en betrokken. Met oog voor mensen en resultaat. Andrea heeft jarenlange ervaring als communicatieadviseur in de zorg en het basisonderwijs. Van strategisch advies tot praktische rechterhand, van interim opdrachten tot trainingen en tekst. Andrea is een teamplayer én ondernemer met ambitie.

Ilse Verbeek

Ilse Verbeek

Marketingspecialist

Ilse is een creatieve marketing-communicatie specialist met passie voor online. Ze helpt bedrijven met hun strategie, positionering en cross-mediale projecten, met focus op content marketing en social media. Een duizendpoot met vlotte pen.

Christiane Wils

Christiane Wils

Communicatieadviseur

Communicatie is haar vak, verbinden haar passie en klantgerichtheid haar kracht. Christiane adviseert klanten over merkstrategie en klantbeleving en positioneringsvraagstukken. Maar ook operationele opdrachten pakt ze graag aan. Haar juridische opleiding geeft haar analytisch inzicht een extra boost.

Gert-Jan van de Sanden

Gert-Jan van de Sanden

Reclameboodschappenmaker

Gert-Jan is een snelle beelddenker en -formuleerder en een enthousiaste partner in DTP-werkzaamheden. Hij zorgt ervoor dat vormgeving er goed uit ziet en de doelgroep aanspreekt, of het nu gedrukt, geprint of op beeldscherm is. 

Ineke Smits

Ineke Smits

Office Support

Ineke van ToeDoe is de (onmisbare) virtuele rechterhand van Zuiver C. Met haar jarenlange ervaring en flexibele, klantgerichte houding ondersteunt ze bij allerlei administratieve, secretariële en communicatieve werkzaamheden. Zij zorgt ervoor dat de back-office van Zuiver C draait als een zonnetje.

Marco Magielse

Marco Magielse

Tekenaar & fotograaf

Marco Magielse van De Afbeelding Foto- en Tekenwerk verzorgt met veel plezier de slagroom op teksttaarten. Door middel van een portret, cartoon, sfeerfoto of strip. Maar ook met een aansprekende sneltekenfilm.

Richard Vermeer

Richard Vermeer

Website ontwikkelaar

Richard helpt het MKB en zelfstandig ondernemers, freelancers en interimmers om hun de kwaliteit van hun online aanwezigheid te verbeteren. Zijn specialismen zijn onder andere de ontwikkeling van websites, zoekmachine optimalisatie en WordPress.

Hidde Dijkstra

Hidde Dijkstra

Grafisch ontwerper & conceptdenker

Hidde Dijkstra van Ontverpia ontwikkelt creatieve marketing concepten en vertaalt die naar effectieve communicatie. Een combinatie van grafische vormgeving met strategisch advies. Zo worden klanten beter zichtbaar en kunnen ze zich met trots onderscheiden.

Edgar Daalman

Creatief-Strateeg & Copywriter

Edgar adviseert bij uitdagende positioneringsvragen, bedenkt doelgerichte campagneconcepten en schrijft teksten die merkversterkend werken. Dit doet hij altijd vanuit de kern, de identiteit van organisaties, die wordt gevormd door de mensen die er werken. Logisch: mensen maken merken.

Heleen Verhoeven

Heleen Verhoeven

Grafisch ontwerper & illustrator

Heleen is een no nonsens senior grafisch- en webontwerper. Ze heeft oor voor de opdrachtgever en oog voor wat werkt voor de opdrachtgever en zijn doelgroep. Ze brengt ideeën tot leven en kent de non-profit sector goed.
Daarnaast is ze ook illustratief sterk.

Bart van Hattem

Bart van Hattem

Fotograaf

Wat als mensen bij het zien van een foto direct snappen wat er gebeurt of wat u wilt vertellen? Dat maakt een boodschap krachtiger. Van redactionele (journalistieke) fotografie tot volledig geregisseerde en uitgelichte bedrijfsfotografie; Bart heeft het in huis.

Jeroen Schalk

Jeroen Schalk

Tekstschrijver & interviewer

Jeroen helpt ondernemers en organisaties met tekst en redactie. Hij is adviserend als het kan, kritisch als het moet. Jeroen denkt mee en weet altijd de essentie te vangen in scherpe woorden.

Frank Peeters

Frank Peeters

Grafisch ontwerper & conceptdenker

Frank Peeters van Ontverpia is vormgever en merkenbouwer in hart en nieren en een kei in het snel visualiseren van grafische uitdagingen. Conceptueel denker, eigenwijs en met een ‘alles is mogelijk’ mentaliteit.

Kim Nelissen

(SEO) tekstschrijver & redacteur

Kim is freelance tekstschrijver. Een perfecte partner voor SEO-teksten, zakelijke blogs, interviews,  nieuwsbrieven en brochureteksten. Ook voor tekstcorrectie en eindredactie klimt Kim graag in de pen (en toetsenbord).

Wij zijn Zuiver C!

Zuiver C ontzorgt onderwijs- en zorginstellingen bij projecten. Wij communiceren en organiseren van A tot Z. Dat geeft rust!

Privacybeleid

Zo bereikt u ons

Taalstraat 40C
5261 BE Vught

info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84