Maak kennis met Zuiver C

Mensen inspireren, verbinden en in beweging brengen. Dat is onze passie! Communicatie is daar een mooi middel voor. We zijn altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en het verhaal van mensen en organisaties. Waar wordt u warm van en waar staat uw organisatie voor? En hoe kunnen we uw verhaal delen, met de juiste woorden en beelden? Daar denken we graag in mee.

Zuiver C is opgericht door Andrea Hodzelmans. Zij werkt samen met een flexibele schil van enthousiaste ZZP’ers, die op basis van hun expertise, de vraag van de klant en ‘de klik’ ingeschakeld worden. Zo zijn we in staat te ondersteunen bij allerlei communicatievraagstukken.

Dit is onze meerwaarde voor u

Zuiver C heeft jarenlange ervaring met communicatieadvies en tekstschrijven. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. We ontzorgen u van A tot Z. We coördineren uw projecten, zowel groot als klein. U heeft maar één aanspreekpunt, dat is wel zo duidelijk. Zo kunt u zich bezig houden met waar u goed in bent. Dat geeft rust!

Specialist in onderwijs en zorg

Er zijn maar weinig communicatiebureaus die zich echt richten op het (basis)onderwijs en de zorg. Zuiver C heeft daar bewust voor gekozen. Omdat we blij worden van werken voor en met mensen! En dat merkt u in onze betrokkenheid. Zoals klanten zeggen: “samenwerken met Zuiver C is weten dat het goed komt“.

Verrassen, inspireren en ontzorgen

We durven te garanderen dat we u verrassen. Niet alleen door kwaliteit, maar ook doordat we écht meedenken en met creatieve ideeën komen. We doen dus meer dan alleen communicatieadvies geven of teksten schrijven. Bovendien enthousiasmeren we de mensen met wie we werken en delen we kennis. Zo komt uw organisatie in beweging.

De partners van Zuiver C

Andrea Hodzelmans

Andrea Hodzelmans

Communicatiedviseur, tekstschrijver & eigenaar

Enthousiast en betrokken. Met oog voor mensen en resultaat. Andrea heeft jarenlange ervaring als communicatieadviseur, is gespecialiseerd in het schrijven van begrijpelijke teksten en heeft voelsprieten voor dat wat niet uitgesproken wordt. Andrea is de drijvende kracht achter Zuiver C, een verbinder én ondernemer met ambitie.

Christiane Wils

Christiane Wils

Communicatieadviseur

Communicatie is haar vak, verbinden haar passie en klantgerichtheid haar kracht. Christiane adviseert klanten over merkstrategie en klantbeleving en positioneringsvraagstukken. Maar ook operationele opdrachten pakt ze graag aan. Haar juridische opleiding geeft haar analytisch inzicht een extra boost.

Hidde Dijkstra

Hidde Dijkstra

Grafisch ontwerper & conceptdenker

Hidde Dijkstra van Ontverpia ontwikkelt creatieve marketing concepten en vertaalt die naar effectieve communicatie. Een combinatie van grafische vormgeving met strategisch advies. Zo worden klanten beter zichtbaar en kunnen ze zich met trots onderscheiden.

Damian van Essen

Damian van Essen

Videograaf

Creativiteit, flexibiliteit en meedenken met de klant. Dat zijn de aspecten die passen bij Damian. Als vaste videograaf van Zuiver C kan hij ieder bewegend beeld produceren. Van bedrijfsvideo tot animatie. En van aftermovie tot lucht opnames. Op naar een mooie visualisatie voor jouw organisatie!

Ilse Verbeek

Ilse Verbeek

Marketingspecialist

Ilse is een creatieve marketing-communicatie specialist met passie voor online. Ze helpt bedrijven met hun strategie, positionering en cross-mediale projecten, met focus op content marketing en social media. Een duizendpoot met vlotte pen.

Saskia Klomps

Saskia Klomps

Onderwijsontwikkelaar

Saskia is een ervaren onderwijsontwikkelaar en -adviseur. Zij houdt zich bezig met conceptontwikkeling en realisatie van educatieve materialen. Daarnaast is zij bestuurder van Lot’s Foundation, de stichting die kinderen bewust wil maken van hun rechten door projecten op het gebied van media, educatie en wereldburgerschap.

Heleen Verhoeven

Heleen Verhoeven

Grafisch ontwerper & illustrator

Heleen is een no nonsens senior grafisch- en webontwerper. Ze heeft oor voor de opdrachtgever en oog voor wat werkt voor de opdrachtgever en zijn doelgroep. Ze brengt ideeën tot leven en kent de non-profit sector goed.
Daarnaast is ze ook illustratief sterk.

Myrthe Meurders

Myrthe Meurders

Procesleider, communicatieadviseur en trainer

Authentiek, duidelijk en met lef, helpt Myrthe bij het versterken van de competenties en bedrevenheid van professionals en de zichtbaarheid van organisaties. Dat doet ze door verbinding te leggen, in welke zin dan ook. Haar expertise ligt op het vlak van communiceren en samenwerken.

Frank Peeters

Frank Peeters

Grafisch ontwerper & conceptdenker

Frank Peeters van Ontverpia is vormgever en merkenbouwer in hart en nieren en een kei in het snel visualiseren van grafische uitdagingen. Conceptueel denker, eigenwijs en met een ‘alles is mogelijk’ mentaliteit.

Marco Magielse

Marco Magielse

Tekenaar & fotograaf

Marco Magielse van De Afbeelding Foto- en Tekenwerk verzorgt met veel plezier de slagroom op teksttaarten. Door middel van een portret, cartoon, sfeerfoto of strip. Maar ook met een aansprekende sneltekenfilm.

Marcel Coenen

Marcel Coenen

'Voor alles met je logo!'

Marcel drukt, print of plakt jouw logo of tekst op alles wat je wilt. Van glasbestickering tot bedrukte pennen, van opvallende borden bij scholen tot tasjes volledig in huisstijl. Marcel staat voor klantgerichtheid, de beste oplossing en het mooiste resultaat.

Jules Bohnen

Jules Bohnen

Content creator

 Jules is een creatieve ondernemer met een bijzondere interesse in het ontdekken en vrijmaken van creatief potentieel. Hij bedenkt en realiseert concepten en scenario’s en is producent van vele prijswinnende audio-visuals, die werkelijk van betekenis zijn en je hart raken.

Edgar Daalman

Creatief-Strateeg & Copywriter

Edgar adviseert bij uitdagende positioneringsvragen, bedenkt doelgerichte campagneconcepten en schrijft teksten die merkversterkend werken. Dit doet hij altijd vanuit de kern, de identiteit van organisaties, die wordt gevormd door de mensen die er werken. Logisch: mensen maken merken.

Ineke Smits

Ineke Smits

Office Support

Ineke van ToeDoe is de (onmisbare) virtuele rechterhand van Zuiver C. Met haar jarenlange ervaring en flexibele, klantgerichte houding ondersteunt ze bij allerlei administratieve, secretariële en communicatieve werkzaamheden. Zij zorgt ervoor dat de back-office van Zuiver C draait als een zonnetje.

Marleen Ceelen

Marleen Ceelen

Communicatieadviseur en tekstschrijver

Marleen is een creatieve en ervaren communicatieadviseur en tekstschrijver. Haar werkwijze is open en eerlijk. Ze luistert, ontdekt en helpt organisaties in beeld te brengen wat ze willen vertellen en aan wie. Met als resultaat een doeltreffende communicatieaanpak of een goede tekst, geschreven in de ‘taal’ van de doelgroep.

Bart van Hattem

Bart van Hattem

Fotograaf

Wat als mensen bij het zien van een foto direct snappen wat er gebeurt of wat u wilt vertellen? Dat maakt een boodschap krachtiger. Van redactionele (journalistieke) fotografie tot volledig geregisseerde en uitgelichte bedrijfsfotografie; Bart heeft het in huis.

Jana van de Ven

Jana van de Ven

Tekstschrijver en online marketeer

Jana schrijft en redigeert. Ze produceert (bedrijfs)journalistieke en commerciële teksten. Je kunt ook bij haar terecht voor content, SEO, social media en e-mailmarketing. Dankzij haar journalistieke achtergrond denkt Jana crossmediaal en doelgroepgericht. Ze is nieuwsgierig, stelt scherpe vragen en werkt nauwkeurig.

Richt-Jildou Boersma

Allround communicatieprofessional

Richt-Jildou van RJB.onderwijs.communicatie. is met haar commerciële achtergrond en onderwijservaring eigenlijk niet in 1 vakje te vangen. Deze scherpe denker en verbinder spreekt de taal van het onderwijs en (marketing)communicatie. Met een vlotte pen, sterkte projectmanagement skills en hart voor onderwijs, ontwikkelt ze communicatie oplossingen die raken.

Kim Nelissen

(SEO) tekstschrijver & redacteur

Kim is freelance tekstschrijver. Een perfecte partner voor SEO-teksten, zakelijke blogs, interviews,  nieuwsbrieven en brochureteksten. Ook voor tekstcorrectie en eindredactie klimt Kim graag in de pen (en toetsenbord).

Peter Gelens

Trainer en coach

Peter Gelens van Area Consult is specialist in training, coaching & advies van organisaties, (management)teams en individuen. Vooral in de zorg, onderwijs en overheid. Hij gaat aan de slag om potentieel vrij te maken en te verbinden met organisatiedoelstellingen. Individueel of in teamverband, maar altijd vanuit concrete doelen en ambities.

Wij zijn Zuiver C!

Zuiver C ontzorgt onderwijs- en zorginstellingen bij projecten. Wij communiceren en organiseren van A tot Z. Dat geeft rust!

Privacybeleid

Zo bereikt u ons

Taalstraat 40C
5261 BE Vught

info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84