Communicatieadvies

Zuiver C helpt beter te communiceren – in de breedste zin van het woord. Vaak worstelen mijn klanten met de volgende vragen:

  • We hebben een strategisch beleidsplan. En nu? Hoe communiceren we dit met onze doelgroepen?
  • We willen aansprekende middelen ontwikkelen. Een brochure en een film misschien. Waar vinden we een partij die meedenkt, adviseert, coördineert en zorgt voor het beste resultaat?
  • Rondom een project hebben we extra expertise nodig. Een interim communicatieadviseur die snel tot de kern komt en alle bijkomende communicatiezaken oppakt. Waar vinden we die?

Zuiver C geeft strategisch communicatieadvies, ontwikkelt creatieve concepten en ondersteunt bij projecten. Ik deel graag enkele voorbeelden uit de praktijk.

Rake teksten

We schrijven allemaal, maar pakkende teksten schrijven is een vak apart. Als ik een van de volgende vragen krijg, begint het bij mij te bruisen:

  • Onze teksten zijn erg verouderd, onduidelijk en spreken niet aan. Maar we weten niet goed hoe we het aan moeten pakken.
  • Zo’n beleidsplan is leuk, maar niemand snapt het of leest het. Hoe maken we de vertaalslag naar onze doelgroepen?
  • Er zijn zoveel mooie mensen betrokken bij onze organisatie. Eigenlijk kunnen zij het beste het verhaal van onze organisatie vertellen. Maar dat is lastig. Wie kan ons daarbij helpen?

Zuiver C schrijft teksten voor websites, magazines en brochures. Maar ook scripts voor films of interne beleidsstukken. Verfrissend, duidelijk en persoonlijk.

Inspirerende trainingen

Mensen in hun kracht zetten en op weg helpen. Dat kan middels een goede training. Vragen die Zuiver C krijgt zijn:

  • We willen meer met social media. Onze school of zorginstelling online beter zichtbaar maken. Maar hoe pakken we het aan en wie leert ons de tips en trucs?
  • Online communicatie wordt steeds belangrijker. Maar hoe ga je om met negatieve reacties en publiciteit? En hoe bouwen we online aan een sterk merk?
  • We hebben een studiedag met een specifiek thema. We willen dat medewerkers enthousiast naar huis gaan en zo snel mogelijk willen starten met wat ze geleerd hebben.

Zuiver C maakt vooral trainingen op maat. Interesse? Neem contact met mij op en ik kom vrijblijvend bij u langs.
Daarnaast werk ik aan een aantal standaard trainingen rondom terugkerende thema’s. Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Wij zijn Zuiver C!

Zuiver C ontzorgt onderwijs- en zorginstellingen bij projecten. Wij communiceren en organiseren van A tot Z. Dat geeft rust!

Privacybeleid

Zo bereikt u ons

Taalstraat 40C
5261 BE Vught

info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84

Secured By miniOrange