Ben jij op zoek naar afwisseling en uitdaging? Heb je een vlotte pen, kennis van online communicatie en een creatieve blik? En ben je energiek, leergierig en een proactieve, gezellige collega? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.

 

Zuiver C groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een

communicatietopper (24 tot 32 uur per week)

Als communicatiemedewerker bij Zuiver C ben je van betekenis voor ons team én onze klanten. Of het nu gaat om het schrijven van teksten, het maken of plaatsen van content, het bedenken van creatieve ideeën of het oppakken van andere communicatiewerkzaamheden: jij hebt aan een half woord genoeg en gaat enthousiast aan de slag. Kortom: een veelzijdige rol in een bruisend team dat het elke dag beter wil doen dan gisteren!

 

Wat is zo leuk aan deze baan?

Als je moeiteloos en snel kunt schakelen, barst van de energie en nauwkeurig werkt, dan is deze functie iets voor jou. Je bent bezig met allerlei aspecten van ons vak: van interne communicatie tot PR, van online tot arbeidsmarktcommunicatie. Je werkt voor mooie opdrachtgevers in het onderwijs en de zorg, maar ook voor gemeenten en waterschappen. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. We doen dus niet alleen ons communicatiewerk, maar duiken ook écht in de inhoud. Dat is soms best complex, maar we zijn ervan overtuigd dat we hierdoor het meeste van waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Dit alles doen we met een klein kernteam en een flexibele schil van ZZP’ers.

 

Dit is de collega die we zoeken

In ons team werken we hard aan mooie projecten, in een informele en gezellige sfeer. Jij bent de aanpakker van dit team en een echte duizendpoot. Je voert allerhande communicatieactiviteiten uit, zowel op eigen initiatief als op verzoek van je collega’s. Heb je op dit moment een baan als communicatieadviseur en vind je het niet erg om ook veel uitvoerend bezig te zijn? Dan is deze vacature ook geschikt voor jou.

Dit ga je onder andere doen:

 • Je schrijft of redigeert teksten voor bijvoorbeeld websites, nieuwsbrieven, jaarverslagen, folders en social media. Je hebt ervaring met het schrijven op B1-niveau en je vindt het leuk om mensen te interviewen. Bij dit alles spreek je moeiteloos de taal van de doelgroep.
 • Je gaat aan de slag met contentmanagement systemen zoals WordPress, social media en tools zoals Canva. Ervaring hiermee is een vereiste.
 • Je maakt sjablonen in Word; sowieso heeft Microsoft Office geen geheimen voor jou.
 • Je schrijft briefings voor onze fotografen en videografen.
 • Zelfstandig of samen met je collega’s adviseer je onze opdrachtgevers.

Dit neem je mee:

 • Jij hebt een mbo+ of hbo-opleiding communicatie en aantoonbare ervaring met een vergelijkbare allround communicatiefunctie. We staan zowel open voor junioren als meer ervaren communicatiemedewerkers en (meewerkend) -adviseurs.
 • Je hebt een vlotte pen en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Verder heb je affiniteit met onderwijs en zorg.

Je past bij ons als je je herkent in de volgende zaken:

 • Hands-on mentaliteit
 • Positief en enthousiast
 • Resultaat- en mensgericht
 • Proactief en zelfstandig
 • Stressbestendig
 • Humor

 

Dit bieden we jou

We vinden het belangrijk dat onze mensen met trots en plezier werken. Dit bieden we:

 • Je krijgt veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei en kunt écht bijdragen aan de koers van onze organisatie.
 • We hebben een gezellig kantoor in Vught (vlakbij station Den Bosch) met goede faciliteiten. Je hoeft bijvoorbeeld niet zelf voor je lunch te zorgen.
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van je ervaring).
 • Telefoonkosten- en reiskostenvergoeding en een laptop in bruikleen.
 • Veel flexibiliteit in het invullen van je werktijden en -dagen. Je werkt minimaal twee dagen op kantoor, de andere dag(en) behoort thuiswerken tot de mogelijkheden.

 

Wij zijn Zuiver C!

“Zuiver, bruisend en met aandacht overtreffen we jouw verwachtingen. Zo ontstaat beweging en zijn we samen van betekenis.” Dat is de collectieve ambitie van Zuiver C. We doen geen concessies aan kwaliteit en klantgerichtheid. Dat is de reden dat we veel trouwe klanten hebben en blijven groeien. Groei zit niet alleen in ons werk: we investeren ook in onze mensen en in ons team, dus ook in jou. Dit alles binnen een open sfeer met oog voor elkaar.

Onze opdrachten zijn heel divers en omvatten bijna alle aspecten van het vak. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld bezig met een werkgeverscampagne, diverse websites, een merkstrategie, fusiecommunicatie, magazines, jaarverslagen en animaties. Bij al deze projecten ontzorgen we van A tot Z: concept, advies, tekst, ontwerp, fotografie en het ontwikkelen van online en offline middelen. We zijn vooral actief in de provincie Noord-Brabant, maar hebben ook landelijke opdrachtgevers.

 

Hoe ziet de procedure eruit?

Wij bekijken alle reacties met aandacht. De drie kandidaten die ons het meeste aanspreken nodigen we uit voor een gesprek met enkele teamleden. Word jij gekozen als nieuwe collega? Dan krijg je net als onze andere collega’s een gedrag- en drijfverenanalyse. Uiteraard heb je ook een arbeidsvoorwaardengesprek samen met onze (externe) HR-adviseur.

Bij voorkeur start onze nieuwe collega op 1 september, maar vanwege de zomervakantie sluiten we 1 oktober ook niet uit.

 

Enthousiast?

Stuur dan je CV en je motivatie voor 21 juli naar andrea@zuiver-c.nl. We vinden het vooral belangrijk om van je te horen wat je aanspreekt in deze vacature en ons bedrijf én wat voor jou een ideale werkdag is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Secured By miniOrange