Volgens mij is er niets mis met (op zijn tijd) je kwetsbaarheid laten zien. Sterker nog: ik geloof dat het een kracht kan zijn. Zeker als ZZP’er, want mensen willen weten met wie ze zaken doen. Ik bén mijn bedrijf.

Ja maar… begin jij nu ook al?
Bij alles wat ik doe wil ik mensen inspireren. Of dat nu in mijn werk als communicatiespecialist en tekstschrijver is, in mijn ‘Instagram leven‘ met mijn passie voor food of in de contacten met vrienden. Ik vroeg me af waar die drive vandaan komt. En is dat wel zo bijzonder? Want ‘willen inspireren’ is inmiddels een containerbegrip aan het worden. Toch durf ik met recht te zeggen dat ik het regelmatig doe (ook zakelijk) en dat het vanzelf gaat. Dat heeft alles te maken met wie ik in mijn leven ontmoette, wat ik mee maakte maar bovenal: wat ik daarmee deed.

Vertel eens…
Sta jij er wel eens bij stil welke momenten of mensen jouw leven veranderden? Waarom je bent wie je bent en staat waar je staat? En dat je in de meeste gevallen ook de keuze hebt om je leven zelf vorm te geven? Doe het eens. Het zal je ongetwijfeld iets brengen.

“Zware kost op wolken geschreven”
Recent deelde ik in een blog de 10 bijzondere momenten die mijn leven veranderden. De reacties via Twitter:

“Zware kost op wolken geschreven”
“Puur en uit het hart”
“Mooi, eerlijk en inspirerend”

Lees het eens als je meer wilt weten over mij, het gezicht achter Zuiver C. Dan zul je zien dat kwetsbaarheid ook zakelijk een kracht kan zijn.

 

Secured By miniOrange