Hoera! Zuiver C is in een nieuw jasje gestoken.  Een huisstijl die beter past bij wie we zijn en waar we voor staan. Rustig en stijlvol, fris én stevig, transparant en divers.

Jenneke Wever wist na één gesprek exact de juiste toon te zetten. Door de juiste vragen te stellen, buiten kaders te denken en dat te vertalen naar een totaalplaatje dat klopt. In een paar weken tijd ontwikkelden we een nieuw logo, visitekaartjes, een mailing, sjablonen en deze website. Omdat beelden in dit geval meer zeggen dan woorden, beperk ik me hier tot een paar foto’s. En een tip: ben jij een (vrouwelijke) ondernemer die er echt voor wil gaan, die weet waarvoor ze staat, een verpletterende indruk wil maken maar er qua branding niet uit komt? Bel Jenneke. Vandaag nog. Ze is niet alleen heel goed in haar vak, maar ook een fantastisch mens om mee samen te werken. Jenneke, duizendmaal dank!

img-20160902-wa0046

 

img-20160902-wa0041

 

img-20160902-wa0029

 

img-20160902-wa0039

Secured By miniOrange