Als kind liep ik een tijdje rond in een opvallende knaloranje jas, terwijl ik onzeker was en het liefst in een onopvallend zwart exemplaar in een hoekje weg wilde kruipen. Herkent u dat? Ik moest er aan denken bij het schrijven van dit eerste artikel voor de nieuwe website van Zuiver C.

Soms past je jas niet (meer) goed bij jou. Omdat je lichaam iets voller of slanker geworden is, omdat je smaak of kledingstijl veranderd is, of omdat je uitstraling niet meer past bij wie je bent en hoe je je voelt. Dat laatste gebeurde bij Zuiver C. Tijd voor een nieuw jasje dus!

Hoera, 1 jaar!

In november 2014 werd Communicatiebureau Zuiver C geboren. De eerste maanden deed ik een aantal opdrachten naast een interim klus die ik toen had. Toen die eind februari 2015 was afgerond, ging ik fulltime met Zuiver C aan de slag. En met succes! Met trots en plezier kijk ik terug op het eerste jaar van mijn ‘kindje’. Samen met mijn team mocht ik allerlei opdrachtgevers ondersteunen met uiteenlopende opdrachten. Ik heb oprecht genoten van de vele mooie samenwerkingen, bijzondere eindproducten en lovende woorden. Het geeft me nog meer energie om zo door te gaan.

Wat ik de afgelopen maanden steeds vaker hoorde was dat mensen de uitstraling van mijn bureau niet vonden passen bij mij. En eerlijk? Dat vond ik zelf ook. Tijd voor een make-over. Een nieuw logo, nieuwe uitstraling, nieuwe website, scherpere teksten. Een nieuwe jas die ik met veel plezier ga dragen!

Communiceren, organiseren, ontzorgen

Zuiver C heeft zich in sneltreinvaart ontwikkeld tot een fullservice communicatiebureau met expertise in onderwijs en zorg. En waar anderen stoppen, gaan wij verder. Naast communiceren hebben we namelijk veel organisatietalent. We bijten ons graag vast in grote projecten en regelen die van A tot Z. We ontzorgen onze klanten. Kortom: we bieden een totaalpakket.

Het logo van Zuiver C is een edelsteen in verrassende vorm. Een uniek exemplaar, net zoals elke klant uniek is en elke opdracht om maatwerk vraagt. De vele facetten en snijvlakken tussen communiceren en organiseren zijn vertaald in deze huisstijl. Met frisse, zachte en toch zakelijke kleuren en bijpassende foto’s.

Tot snel?

We zijn klaar voor het nieuwe jaar. Klaar om organisaties te helpen met hun vraagstukken. Dus past uw jas ook niet meer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag tot snel!

Met enthousiaste groet,

Andrea van Geenen

Secured By miniOrange