Uitgelichte projecten

Benieuwd voor welke klanten Zuiver C werkt? Scroll dan verder naar beneden en klik op een van de logo’s om meer te lezen.

Van strategisch beleid tot prikkelende campagne

ATO-Scholenkring heeft een nieuw strategisch beleidsplan. Een mooi moment voor een nieuwe corporate brochure waarin de nieuwe koers gedeeld wordt. Om ouders en leerkrachten te bereiken heeft Zuiver C vier filmpjes ontwikkeld, voor elk speerpunt één. Met een leuke postercampagne worden deze onder de aandacht gebracht op de 18 ATO-scholen.

Opdrachtgever: ATO-Scholenkring

Communicatie rondom een onderwijsfusie

Een fusie van twee stichtingen van basisscholen. Daar komt veel bij kijken. Zuiver C mocht dit traject begeleiden. Ik dacht mee bij het kiezen van een nieuwe naam, ontwikkelde de nieuwe huisstijl, zorgde voor een nieuwe website en organiseerde een officieel moment. Gedurende dit traject bewaakte ik de planning en de financiën.

Opdrachtgever: Filios Scholengroep

Teksten die je raken

Zuiver C schrijft niet zomaar teksten. Ik wil weten wie een tekst gaat lezen en wat uw doelgroep bezig houdt. Ik kijk naar het medium, want op een website worden teksten anders gelezen dan in een magazine. We bespreken samen wat u wilt bereiken en welke toon daar het beste bij past. Schrijven kan iedereen. Maar teksten schrijven die aanzetten tot actie, die moeilijke materie begrijpelijk toelichten en die misschien zelfs ontroeren, dat is een vak apart. Mijn vak.

Vaste opdrachtgevers voor teksten zijn onder andere Transvorm, SOVAK en de Swinhove Groep

Wij zijn Zuiver C!

Zuiver C ontzorgt onderwijs- en zorginstellingen bij projecten. Wij communiceren en organiseren van A tot Z. Dat geeft rust!

Privacybeleid

Zo bereikt u ons

Taalstraat 40C
5261 BE Vught

info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84